Over ons

Opbergen is ons vak.

Lorem ipsum.

Advies en inspiratie

Ons vak is simpel: opbergen. En tegelijkertijd complex. Want het aantal mogelijkheden in meubels en kasten is ongekend groot. Aan welke investering doet u goed? En welke oplossing is efficiënt?

Wij van STOKQ voelen ons thuis in de rol van adviseur en inspirator. Op die manier helpen we u graag in uw opbergbehoefte. Of dit nu een standaardtoepassing of een maatwerkoplossing is. We denken graag vroegtijdig mee over alternatieven per project.

Lockerkasten

Onze toegevoegde waarde

Expertise
Onze focus ligt op opbergen en inrichten. Dat is wat we doen en dat is ons specialisme. Daardoor hebben we een grote expertise ontwikkeld en dat merkt u aan ons assortiment: eigentijds en hoogwaardig.
Compleet assortiment
Wij zijn er van eenvoudige opbergkast tot compacte locker. Van design kantoorkast tot robuuste werkplaatsinrichting. Met standaardkleuren of een kleur op maat. Ook leveren wij kasten met speciale functionaliteiten als oplaadpunten voor telefoons of laptops.
Onze dealers
STOKQ werkt met dealers. Deze zitten verspreid over heel Nederland, België en Luxemburg. Daarom is er altijd een dealer bij u in de buurt waar u een groot deel van het STOKQ-aanbod op locatie kunt bekijken.
Duurzaamheid
Wij nemen graag onze maatschappelijke verantwoordelijkheid. Daarom zorgen we er niet alleen voor dat onze producten duurzaam zijn, maar dat ook de productie en het vervoer dat zijn. We werken uitsluitend met partners die daarin hetzelfde onderschrijven als wij.
teamwork

Wij van STOKQ

STOKQ bestaat uit een hecht team van mensen die zich bezig houden met sales, backoffice, financiën, klantenservice en administratie. De communicatielijnen zijn kort, de kennis up-to-date en zo kunnen we u optimaal van dienst zijn. 

De relatie met onze fabrikanten en dealers is belangrijk voor ons. We zorgen daarom dat we altijd goed en persoonlijk bereikbaar zijn.