Onderwijs

Verhoog de kwaliteit van de leeromgeving
met onze opbergtoepassingen voor het onderwijs
.

Designkasten voegen een vleugje elegantie toe aan elke ruimte, met aandacht voor zowel functionaliteit als stijl.

schoolkluisjes kleurrijk

Functioneel en stijlvol

De traditionele schoolkluisjes kennen we allemaal wel. En de lockers met postvak in de personeelskamer. De oplossingen van STOKQ gaan verder, zodat uw leerlingen en studenten van een optimaal leerrendement profiteren. 

Een laptopkast met oplaadfunctie, kleedkamerlockers bij de gymzaal en meer. En dat alles is mogelijk in uw huisstijlkleuren. Daarmee wordt opbergen niet alleen functioneel, maar voegt het echt iets toe aan de uitstraling van het interieur.

Stevige kwaliteit

Zeker op het lager en voortgezet onderwijs is het van belang dat de materialen stevig zijn en tegen een stootje kunnen. Onze producten kunnen worden gemaakt van extra dik materiaal en voorzien  wordenvan een verstevigd sluitwerk. Ook kan er gekozen worden voor bolvormige deuren, wat het ontstaan van deuken voorkomt.

Om gedoe te voorkomen met sleutels die kwijtraken, kan gekozen worden voor elektronische kasten met een smart locking systeem. De schoolkluisjes kunnen dan bediend worden via bijvoorbeeld een terminal/touchscreen of een schoolpas.

extra stevige kluisjes
laptopkast opladen

Elektronische items opladen

Sinds januari 2024 heeft de overheid aangegeven dat mobiele telefoons in het klaslokaal niet meer zijn toegestaan. Om het handhaven hiervan gemakkelijker te maken, kunt u kiezen voor speciale telefoonlockers. In de kleine vakken zit een oplaadfunctie, zodat de student de telefoon tijdens de les kan opladen. De student houdt zelf de controle over zijn of haar telefoon.

Ook onze (verrijdbare) laptop-/tabletkasten zijn voorzien van een aansluiting op het elektriciteitsnetwerk. Zo kunnen de laptops of tablets na gebruik direct opgeladen worden en zijn ze altijd klaar voor een volgend gebruik.

Benieuwd naar de oplossing voor uw opbergbehoefte?

Wij denken graag met u mee over de mogelijkheden voor uw organisatie. Neem vrijblijvend telefonisch of per mail contact met ons op.

We denken met u mee mogelijkheden opbergen

Benieuwd naar de oplossing voor uw opbergbehoefte?

Wij denken graag met u mee over de mogelijkheden voor uw organisatie. Neem vrijblijvend telefonisch of per mail contact met ons op.

We denken met u mee mogelijkheden opbergen

Laat u inspireren

Laat je inspireren
en bekijk de mogelijkheden