Kantoor inrichting

Richt uw kantoorruimtes in met aandacht voor zowel functionaliteit als stijl.

Designkasten voegen een vleugje elegantie toe aan elke ruimte, met aandacht voor zowel functionaliteit als stijl.

Kantoormeubilair van A tot Z

Een werkomgeving die inspireert

Een groot deel van het leven brengt men door op het werk. Dan is uiteraard wenselijk dat die werkplek comfortabel en prettig is. Dat kan met het kantoormeubilair van STOKQ. 

Wij leveren meubels voor kantoor van bureau tot ordnerkast en die fancy prullenbak. Het complete plaatje voor een productieve werkdag. Helemaal afgestemd op uw huisstijl. Zo creëert u een werkomgeving die inspireert.

Kantoorinrichting van A tot Z

Als expert in opbergen houden wij van overzicht en opgeruimde ruimtes. Daar heeft iedereen profijt van. Voor de inrichting van uw kantoor bieden wij, naast bureau’s en toebehoren, een heel scala aan opbergmogelijkheden.

Ladekasten, lockers voor uw personeel en bezoekers, laptopkasten, archiefkasten en meer. Voor al uw wensen bieden wij een passende oplossing. In een tijd waar steeds vaker sprake is van flexibele werkplekken, geeft een goed opbergsysteem toch vastigheid. 

Inrichten werkplek
garderobelocker met oplaadfunctie

Speciale functionaliteiten

Om het u en uw werknemers nog makkelijker te maken, kunt u kiezen voor speciale functionaliteiten bij uw lockers en/of kasten. Denk aan oplaadpunten voor bijvoorbeeld laptops of mobiele telefoons. Of lockers voor uw personeel met een postvak. Zo weet u zeker dat de juiste documenten bij de juiste persoon terecht komen. Ook kunt u uw personeel een veilige manier bieden om de accu van hun elektrische fiets of scooter op te laden tijdens werktijd. Neem contact met ons op als u meer informatie wilt over alle mogelijkheden!

Benieuwd naar de oplossing voor uw opbergbehoefte?

Wij denken graag met u mee over de mogelijkheden voor uw organisatie. Neem vrijblijvend telefonisch of per mail contact met ons op.

We denken met u mee mogelijkheden opbergen

Benieuwd naar de oplossing voor uw opbergbehoefte?

Wij denken graag met u mee over de mogelijkheden voor uw organisatie. Neem vrijblijvend telefonisch of per mail contact met ons op.

We denken met u mee mogelijkheden opbergen

Laat u inspireren

Laat je inspireren
en bekijk de mogelijkheden